Vrei să arăţi impecabil de sărbători?

Pentru pregătirea petrecerii de revelion, alegerea ţinutei ideale are un loc special. Iar pentru domnii care îşi doresc un look distins şi elegant, există „Paolo Rossi”, un loc în care veţi găsi toate piesele vestimentare potrivite.
Cu „Paolo Rossi” (by Euroconf Sibiu), tendinţele actuale ale modei masculine devin accesibile fiecărui sibian şi nu numai.

Ținutele „Paolo Rossi” înseamnă   materiale alese cu grijă, de la producători de marcă, înseamnă un croi impecabil, potrivit oricărei siluete, înseamnă atenţie pentru fiecare detaliu, totul pentru a crea astfel o ţinută remarcabilă, desăvârşită.

Iar cămăşile, cravatele sau alte accesorii ce vin să completeze ţinuta perfectă de sărbători pot fi alese dintr-o gamă variată, cu ajutorul consilierilor vestimentari care vă vor întâmpina în magazinul „Paolo Rossi”, situat în Sibiu, pe B-dul Victoriei, numărul 42.

„Paolo Rossi” by Euroconf prezintă un concept unic, alcătuit dintr-un stil veritabil, determinat de calitate, iar clientul este mulţumit nu doar de achiziţionarea unor piese vestimentare de calitate,dar şi de preţurile accesibile.

Brandul sibian („Paolo Rossi” by Euroconf) este mereu orientat către client, receptiv la dorinţele sale şi mereu implicat în a veni în întâmpinarea acestuia cu produse moderne, actuale, de calitate, potrivite oricărei conformităţi, fiecărui tip de client.