Termeni și condiții de utilizare

Acest document stabilește termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați situl nostru, www.euroconf.ro. Prin utilizarea sitului nostru, sunteți de acord să respectați  acești termeni. Dacă, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu trebuie să accesați sau să utilizați situl nostru.

Politica de Confidențialitate este parte a acelorași termeni și condiții, fiind trecută pe o pagină separată doar pentru a o face mai ușor de citit.

Proprietar

Situl Euroconf este proprietatea SC Euroconf SA, Sibiu, înregistrat cu nr. J32/4/1991 la Registrul Comerțului, cod unic de înregistrare fiscală RO 789193. SC Euroconf SA are un  capital social de 454.615 lei, cu conturile IBAN RO36BTRLRONCRT0375334301 LEI și RO83BTRLEURCRT0375334301 EUR deschise la Banca Transilvania.

Disponibilitatea sitului

Euroconf nu oferă garanții legate de funcționarea sitului, incluzând fără limitare, că acesta va fi disponibil într-un anumit moment sau zonă geografică, că accesul va fi neîntrerupt, sau că va fi accesibil pe o anumită platformă, browser sau dispozitiv electronic.

Euroconf își rezervă dreptul de a suspenda accesul la site ori de câte ori este necesar pentru a îmbunătăți situl sau pentru a remedia deficiențe.

Conținut

Deși facem toate eforturile pentru a publica pe situl euroconf.ro doar informații corecte, nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, că orice conținut sau materiale disponibile pe site-ul nostru din timp în timp sunt exacte, actualizate sau complete. 

Facem toate eforturile pentru a avea un sit curat, dar nu garantăm că situl nostru nu conține viruși sau alte programe rău intenționate. Nu vom fi responsabili de niciun fel de viruși pe situl nostru sau de orice software care ar putea fi transferat pe calculatorul dvs. de pe site-ul nostru sau orice
consecințe pe care le poate avea prezența sau funcționarea unor astfel de programe. Este de datoria dvs. de a avea instalată o protecție antivirus eficientă și actualizată.

Situl euroconf.ro poate conține legături către terțe situri. Nu ne asumăm vreo responsabilitate legată de aceste situri, iar legătura către ele nu reprezintă o susținere a acestora.

 

Proprietate intelectuală

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe situl nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate către noi.

Euroconf și Paolo Rossi sunt mărci înregistrate de către SC Euroconf SA.

 

Utilizare permisă

Conținutul de pe situl euroconf.ro este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe situl euroconf.ro în scopuri personale, private și necomerciale. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul sitului euroconf.ro fără consimțământul nostru prealabil.